Het lijdt geen twijfel dat enkele van de beste, meest schilderachtige en legendarische motorritten in de zomer door de Appalachen en de Rocky Mountains gaan. Heck, zelfs autorijden is geweldig op deze routes. Maar in een auto zijn de temperatuur, neerslag en gevoelstemperatuur van weinig belang. Niet zo als je 60 km / u rijdt in 60 graden gedurende 6 uur op een fiets. Ondanks de zomer is de effectieve gevoelstemperatuur onder deze omstandigheden 30 graden. Niet comfortabel, niet veilig. En iedereen die veel in de bergen heeft gereden, weet hoe snel het weer kan veranderen van perfect naar echt gemeen, waardoor je dag zo goed als verpest wordt.

Voer verwarmde motorkleding Verwarmde bodywarmer in – een eenvoudige, elegante oplossing voor de Cold Rider Blues. Kom op jongens, waarom lijden als het niet nodig is? Vooruitgang in verwarmde kledingtechnologie, vooruitgang in elektrische circuits en het uiterlijk van lichtgewicht, winddichte, rekbare stoffen hebben gezorgd voor een overvloed aan keuzes in verwarmde motorkleding. Misschien heb je alleen een verwarmd vest nodig om je bovenlichaam warm te houden. Misschien zijn het koude, stijve vingers, en een paar verwarmde handschoenen of verwarmde handvatten zouden voldoende zijn. Koude tenen? Geen probleem – verwarmde sokken. Al deze kunnen worden uitgevoerd op een oplaadbare batterij of op de motor van uw fiets. Bovendien maken kabels, aansluitingen en adapters het mogelijk om meerdere verwarmde kledingstukken tegelijkertijd te gebruiken, ongeacht waar uw koude plekken zich bevinden – en dit alles zonder hotspots.

Naast de comfortfactor die wordt geboden door verwarmde kleding, zorgt het gebruik van lichtgewicht, winddichte stoffen ervoor dat de rijder warm blijft zonder het grootste deel van meerdere zware lagen kleding. Dit zorgt voor een grotere lichaamsflexibiliteit, wat op zijn beurt de veiligheidsfactor verhoogt. Dan is er de betaalbaarheidsfactor. De prijzen van verwarmde kleding variëren van ongeveer $ 60 voor verwarmde sokken tot ongeveer $ 300 voor een verwarmd jack met ingebouwde kabels en temperatuurregelaars. Als je de vele voordelen van de huidige verwarmde motorkleding en -uitrusting in ogenschouw neemt, is het niet meer dan logisch om het eens te proberen. Begin met een van de meest populaire verwarmde kledingstukken, het verwarmde vest voor ongeveer $ 140 of de verwarmde jasvoering voor minder dan $ 200. Kijk wat een verschil dit maakt in je leven en kom dan terug voor meer.

Dus of je nu de Grandfather Mountain-rit door het Blue Ridge-gebied van North Carolina maakt of de Trail Ridge Road Scenic Byway door het hart van Rocky Mountain National Park, achter je lachende gezicht zit een extra niveau van veiligheid, wetende dat de elementen zullen moet hard werken om je dag te verpesten. Geniet van de rit!